ПоддержатьУкраїнська

На Волині керівник сектору кримінальної поліції "погорів" на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

На Волині керівник сектору кримінальної поліції 'погорів' на хабарі

Начальника сектору кримінальної поліції на Волині затримано на хабарі в 1 тис. дол. США за укриття доказів причетності особи до вчинення кримінального правопорушення. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Волинської області.

"Слідчими прокуратури Волинської області спільно з оперативними працівниками управління СБУ в області 16 травня викрито та затримано під час одержання неправомірної вигоди в сумі 1 тис. дол. США начальника сектору кримінальної поліції одного з відділень управління Національної поліції в області", – йдеться у повідомленні.

Неправомірну вигоду правоохоронець вимагав та отримав за укриття доказів причетності особи до вчинення кримінального правопорушення.

Тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання про оголошення поліцейському про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Другие новости

Высотка – вместо детской площадки: в Хмельницком горсовет отказывается разорвать аренду с российским застройщиком?

Высотка – вместо детской площадки: в Хмельницком горсовет отказывается разорвать аренду с российским застройщиком?

Хмельницкий горсовет передал землю, которую обещали жильцам ЖК, в аренду компании, одним из владельцев которой является гражданин россии, и теперь не хочет разрывать с ней соглашение