ПоддержатьУкраїнська

На Волині заступника міського голови викрили на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

На Волині заступника міського голови викрили на хабарі

Заступнику мера Володимира-Волинського, якого правоохоронці спіймали на хабарі, загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідчі детективи Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України завершили досудове розслідування в справі щодо злочинної схеми вимагання неправомірної вигоди, організованої заступником голови одного з міст Волині. Обвинувальний акт разом із матеріалами досудового слідства скеровано до суду.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Нагадаємо, 12 липня, правоохоронці затримали посадовця під час отримання ним 10 тис. грн. неправомірної вигоди. Правопорушник, котрий за сумісництвом обіймає також посаду секретаря міської ради, вимагав гроші від підприємця за надання дозволу на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних на це документів. У разі домовленості, заступник міського голови обіцяв підприємцю подальше сприяння в одержанні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міської ради.

На Волині заступника міського голови викрили на хабарі

Посадовцю оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт, передає "Волинь UA".

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Другие новости