ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті прикордонник "погорів" на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті прикордонник 'погорів' на хабарі

Прикордонника, підозрюваного у сприянні переміщенню через кордон тютюнових виробів, затримали на Закарпатті. Про це повідомив прес-центр Держприкордонслужби України, передає УНН.

"Вчора на Закарпатті затримали прикордонника, який підозрюється в сприянні переміщенню через кордон тютюнових виробів. Заходи провела спільна міжвідомча група у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Держприкордонслужби України, ВБКОЗ та слідчого відділу УСБУ в Закарпатській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону", – йдеться в повідомленні.

Прикордонника затримали при одержанні неправомірної вигоди у результаті реалізації матеріалів кримінального провадження за ч.3 ст. 368 КК України.

"Свої послуги за допомогу у переміщенні сигарет через кордон прикордонник оцінив у 1080 доларів США", – уточнили у ДПСУ.

Тривають невідкладні слідчі дії, також проведені санкціоновані обшуки. За неправомірні дії військовослужбовцю доведеться відповідати згідно з чинним законодавством.

На Закарпатті прикордонник ''погорів'' на хабарі
На Закарпатті прикордонник ''погорів'' на хабарі

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей