ПоддержатьУкраїнська

Намагався підкупити поліцейського: справу заступника мера Миргорода направили до суду

StopCor
StopCor

StopCor

Намагався підкупити поліцейського: справу заступника мера Миргорода направили до суду

Сьогодні військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону України до суду скеровано обвинувальний акт відносно заступника міського голови Миргородської міської ради, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, передає УНН із посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.

"30.05.2018 справа зазначеної посадової особи (заступника мера Миргорода – ред.) скерована до суду", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 16.04.2018 на офіційному сайті військової прокуратури Центрального регіону України було розміщено інформацію про затримання заступника Миргородського міського голови. Вказаний посадовець передав 300 доларів США неправомірної вигоди майору поліції, начальнику міжрайонного відділу Управління захисту економіки Нацполіції в Полтавській області. Призначення переданих грошей – вирішення питання щодо не складання протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за яким він намагався звільнити свого родича, одного з керівників комунальних підприємств, від кримінальної відповідальності.

Другие новости