ПоддержатьУкраїнська

Нападник на журналіста Павла Янцена переховується від слідства в лікарні

StopCor
StopCor

StopCor

Нападник на журналіста Павла Янцена переховується від слідства в лікарні

Ігор Чупринський, чоловік, який напав та побив журналіста "Стоп корупції" Павла Янцена, переховується від суду у лікарні.

Про це повідомили журналісти проекту, які провідали нападника у медзакладі.

"Адвокати Чупринського, який жорстоко побив нашого колегу Павла Янцена під час зйомок на нелегальній точці з видобутку піску, принесли до суду довідку про те, що їх підзахисний напередодні терміново ліг до лікарні. Діагноз – гіпертонічний криз. Ми переконані, що на такі дії Чупринський пішов після того, як його дружина Євгенія Чупринська чинила тиск на суддів та наполягала на тому, щоб засідання щодо нападу на нашого колегу проходили у закритому режимі.

https://youtu.be/iJGuHrNDLJg

Зауважу, що дружина Чупринського отримала від президента-диктатора Януковича призначення у Генпрокуратурі на посаду заступника начальника відділу державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави у судах", – розповів журналіст "СтопКору" Сергій Медяник.

Нагадаємо, днями відбулось перше засідання у Київському обласному апеляційному суді у справі щодо оскарження рішення Києво-Святошинського районного суду, який залишив на свободі одного з очільників піщаної мафії та нападника на журналіста проекту Павла Янцена – Ігоря Чупринського.

Наступне засідання відбулося у понеділок 23 січня о 15 годині за адресою Володимирська, 15.

Команда "Стоп корупції" вимагає сурового покарання для Чупринського і попереджає, що зловмиснику не вдасться уникнути правосуддя у стінах лікарні", – зазначив журналіст "СтопКору" Сергій Медяник.

Нагадаємо, відеооператор "СтопКору" Павло Янцен отримав травму голови та носа під час зйомок конфіскації спецтехніки на точці з нелегального видобутку піску в селі Шпитьки Києво-Святошинського району.

Додамо, що тоді за напад на "СтопКор" Чупринському оголосили підозру за ч.2 ст. 345-1 КК України "Погроза або насильство щодо журналіста".

Зловмиснику загрожувало до п'яти років за ґратами.

Другие новости