ПоддержатьУкраїнська

Трамп планує заборонити видавати візи громадянам семи країн

StopCor
StopCor

StopCor

Трамп планує заборонити видавати візи громадянам семи країн

Американський президент Дональд Трамп тимчасово заборонить видавати візи громадянам 7 держав. Крім того, на 120 днів буде зупинене приймання сирійських мігрантів.

Про це повідомляють західні ЗМІ з посиланням на проект відповідного указу.

Новий американський лідер збирається тимчасово зупинити приймання сирійських біженців і на деякий час заблокувати видачу віз громадянам 7 держав. На даний момент документ ще знаходиться на стадії розробки адміністрацією США, але вже на поточному тижні його можуть підписати. Головна ідея полягає в недопущенні проникнення в США людей, які можуть становити небезпеку для американців.

Мається на увазі припинення на 120 днів прийому сирійських біженців. Також на тридцять днів буде заблокована видача віз громадянам Іраку, Ірану, Сомалі, Лівії, Судану, Сирії та Ємену. Відвідування буде дозволено лише для дипломатів, візитів по лінії Північноатлантичного альянсу, і тих, хто прибуває на роботу.

В ході згадуваного припинення підходи до прийому мігрантів і вимоги до даних для отримання віз будуть ще змінюватися.

Також стало відомо про критику екс-держсекретаря США Мадлен Олбрайт таких намірів президента США. За її словами, демонструючи солідарність з мігрантами вона готова записатися в мусульманки.

Напередодні надійшла інформація про підписання новим американським лідером указу про початок будівництва стіни на кордоні з Мексикою. За словами Трампа, стіну на кордоні з цією країною почнуть зводити через кілька місяців.

Нагадаємо, за останній час на перших позиціях в медіапросторі Росії знаходиться Дональд Трамп, а не Володимир Путін, зазначає історик Євген Понасенков.

Другие новости