ПоддержатьУкраїнська

Нацгвардієць постане перед судом за хуліганські дії

StopCor
StopCor

StopCor

Нацгвардієць постане перед судом за хуліганські дії

До суду скеровано обвинувальний акт відносно військовослужбовця Нацгвардії . Він обвинувачується у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства (ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому. 

Слідством встановлено, що 25 січня 2020 року в одному із міст Рівненської області між військовослужбовцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та громадянином виникла словесна суперечка. У ході якої обвинувачений вдарив іншого чоловіка скляною пляшкою по голові.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала Військова прокуратура Рівненського гарнізону.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Другие новости