ПоддержатьУкраїнська

Нацрада аналізує скандальний ролик телеканалу "Інтер" за 9 травня

StopCor
StopCor

StopCor

Нацрада аналізує скандальний ролик телеканалу 'Інтер' за 9 травня

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення аналізує ефір телеканалу "Інтер" за 9 травня 2018 року на порушення законодавства. 

Про це повідомив голова Нацради Юрій Артеменко, передає Depo.ua з посиланням на"Детектор медіа".

"На перший погляд, ознаки порушення закону начебто є", – зауважив Артеменко.

Він зазначив, що до кінця дня Нацрада має підготувати проект рішення щодо можливого проведення позапланової перевірки каналу "Інтер".

Артеменко зазначив, що Нацрада промоніторила ефір не лише "Інтера", а всіх загальнонаціональних та інформаційних телеканалів.

Нацрада опрацьовує результати моніторингу та готує проекти рішень до розгляду або на найближчому засіданні 11 травня, або на наступному засіданні через тиждень.

Також відреагувати на ефір каналу "Інтер" вимагають народні депутати. Зокрема, відповідний запит до Нацради направила Ганна Гопко, оприлюднивши документ у Facebook.

У своєму запиті вона поцікавилася, які невідкладні законодавчі зміни потрібні Національній Раді для "припинення мовлення загальнодержавних, регіональних і місцевих телеканалів, що здійснюють антиукраїнську пропаганду".

Нагадаємо, представники нацдружин, які 9 травня блокували телеканал "Інтер", прибули до столичного будинку нардепа Сергія Льовочкіна і почали штурмувати його.

Другие новости