ПоддержатьУкраїнська

Одесу посилено охоронятимуть патрульні з Києва та Дніпра

StopCor
StopCor

StopCor

Одесу посилено охоронятимуть патрульні з Києва та Дніпра

2 травня Одесу посилено охоронятимуть не тільки місцеві патрульні, а і їхні колеги з Києва та Дніпра. Так, керівництво Нацполіції збирається запобігти можливим конфліктам і провокаціям у місті, пов'язаним із трагедією Будинку профспілок, що сталася в цей день кілька років тому.

Новину повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції, передає "Преса України".

Правоохоронці заступили на патрулювання території Куликового поля, залізничного вокзалу, Привокзальної  площі, а також ринку "Привоз". Тактичні групи патрульної поліції працюватимуть в Приморському районі. Про це сьогодні, 1 травня, повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Ігор Бабич.

За його словами, правоохоронці прибули до Одеси з Києва та Дніпра аби допомогти одеським колегам у забезпеченні публічного порядку під час проведення масових заходів 2 травня.

"Сьогодні в місто прибули шість доданих груп. Вони нестимуть службу в пішому порядку, особливу увагу приділяючи потенційним правопорушникам, що пересуваються пішки вулицями міста. У посиленому режимі також працюють автопатрулі, що забезпечують безпеку дорожнього руху та контролюючи весь рух по місту", – зазначив Ігор Бабич.

Він додав, що до пішого патрулювання також приєднаються тактичні групи патрульної поліції, які працюватимуть у Приморському районі міста.

"Їх обов'язок – безпека на території, недопущення провокацій, а також взаємодія з громадянами", –  зазначив Ігор Бабич.

Нагадаємо, що 2 травня в Одесі щорічно проходять заходи з вшанування пам'яті загиблих. Безпосередньо завтра заходи, які триватимуть весь день, будуть проходити на двох локаціях – це Куликове поле та Соборна площа.

"Ми сподіваємося, що громадяни поставляться з розумінням. Ми не виключаємо загрози, які можуть виникнути завтра і відпрацьовуємо сьогодні в посиленому режимі залізничний вокзал, прилеглу до Куликового поля територію, а також працюємо в інших районах міста", – додав начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Ігор Бабич.

Нагадаємо, у Херсоні на площі Героїв та у парку Слави виникли сутички між проросійськими та проукраїнськими активістами. Перші святкували 1 травня, другі – столітню річницю Першого українського добровольчого полку ім.. Б. Хмельницького. Учасників бійок розбороняла поліція.

Другие новости