ПоддержатьУкраїнська

Оперативники Маріуполя розшукали підозрюваного у розбійному нападі

StopCor
StopCor

StopCor

Оперативники Маріуполя розшукали підозрюваного у розбійному нападі

Зловмисник побив перехожого та, погрожуючи пістолетом, забрав мобільний телефон. Поліцейські впродовж кількох годин викрили та затримали фігуранта. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Вчора, 15 квітня, близько 21.30 з повідомленням про напад до поліції звернувся 40-річний мешканець. Чоловік розповів, що на одній з вулиць до нього підійшов невідомий, спочатку він пригрозив пістолетом, вимагаючи майно, а потім завдав побоїв та заволодів його мобільним телефоном.

Потерпілий запам’ятав прикмети нападника та надав їх поліцейським. Оперативники Приморського відділення поліції розпочали невідкладні пошуки. Невдовзі у вчиненні злочину правоохоронці викрили 30-річного місцевого жителя, який вже був засуджений за вчинення майнових злочинів.

Потерпілий також впізнав його по фотографії, що була у архіві правоохоронців.

Через декілька годин працівники поліції розшукали зловмисника та вилучили в нього речові докази. Зброя, якою погрожував нападник, виявилася не справжньою.

Фігуранта затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України ( Розбій). Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Другие новости