ПоддержатьУкраїнська

Перше розслідування вибухів на складі боєприпасів в Балаклії показало цікаві результати – Бутусов

StopCor
StopCor

StopCor

Перше розслідування вибухів на складі боєприпасів в Балаклії показало цікаві результати – Бутусов

Вчора, 26 квітня, в Балаклії Харківської області на складі боєприпасів відбувся слідчий експеримент в рамках розслідування вибуху 23 березня 2017 року.

Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував пост про перші результати розслідування. Вчора перевіряли версію "Украероруху" про виявлення повітряної цілі над арсеналом в Балаклії, повідомляє "Діалог.UA".

Як виявилося, в той фатальний день системою ППО не виявлено жодного з літаючих об'єктів, включаючи й безпілотники. На сьогодні версія диверсії з повітря відпала, заявив Бутусов. Тепер єдиною версією залишається одна: диверсія на складі з боєприпасами, тим більше камери зафіксували якийсь вибух, та й слова свідків говорять про те ж.

В ході розслідування вдалося знайти боєприпаси, про які забули й думали, що в Україні їх вже немає. Також знайшовся цілий бункер з ракетами для одного з нових комплексів, що перебуває на озброєнні ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що в Балаклею прибули фахівці з НАТО, а через 4 дні після НП на складі в місті все ще чутні вибухи та руйнуються будинки.

Другие новости