ПоддержатьУкраїнська

Після акції "СтопКору" у прокуратурі Дарницького району Києва пообіцяли боротись із піщаними нелегалами

StopCor
StopCor

StopCor

Після акції 'СтопКору' у прокуратурі Дарницького району Києва пообіцяли боротись із піщаними нелегалами

Заступник прокурора Дарницького району столиці пообіцяв активістам "Стоп корупції" боротись із нелегальними видобувачами піску у місті. Так правоохоронець відреагував на акцію протесту, яку представники проекту розгорнули під стінами відомства.

"Домовились про спільні дії у боротьбі із піщаними нелегалами. Повіримо востаннє. Закриті до того двері в прокуратурі пояснили тим, що злякались, що відомство захоплюють... з камерою та мікрофоном", – написав про результати акції координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала на своїй сторінці у соцмережі.

https://www.facebook.com/bochkala/videos/1468090239910027/

Додамо, представники проекту вимагали від керівництва прокуратури Дарницького району провести розслідування у справі піщаних браконьєрів, які орудують на озері Тягле, та арештувати спецтехніку, яку використовують нелегали.

"Ми закликали співробітників відомства провести розслідування протиправної діяльності піщаних браконьєрів на озері Тягле. Адже, на нашу думку, прокуратура району усіляко гальмує і саботує цей процес. Техніка, яку чорні копачі використовують у своєму бізнесі, досі не арештована і перебуває на об'єкті. У відповідь на нашу акцію, у прокуратурі позакривали усі двері, громадяни не могли потрапити всередину", – розповіли активісти "Стоп корупції".

Нагадаємо, раніше активісти "Стоп корупції" у ході цілодобового моніторингу роботи незаконних точок з видобутку піску у Києві неодноразово фіксували вантажівки на озері Тягле у Дарницькому районі столиці та встановили, куди постачають пісок нелегали. З'ясувалось, що матеріал використовують у будівництві нової очисної системи на Бортницькій станції аерації.

Другие новости