ПоддержатьУкраїнська

Після розслідування "СтопКору" Генпрокуратура перевірить прокурора Тернопільщини Мартинюка

StopCor
StopCor

StopCor

Після розслідування 'СтопКору' Генпрокуратура перевірить прокурора Тернопільщини Мартинюка

Генеральна прокуратура проведе службову перевірку фактів, викладених у сюжеті "СтопКору", щодо корупційної діяльності прокурора Тернопільської області Мартинюка. Про це під час брифінгу повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Подробиці на своїй сторінці у фейсбуці виклав координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала.

"Юрій Віталійович представляв нових прокурорів Миколаєва та Херсона. Під час представлення у Луценка запитали про прокурора Тернопільської області Мартинюка, який за час роботи у відомстві оформив на себе та родичів службові квартири. Генпрокурор повідомив, що ініціював службову перевірку фактів, зібраних активістами "Стоп корупції". І як доказ показав смс-повідомлення, надіслане панові Садикіну-і ній мій пост з фейсбуку. Приємно, що є реакція. Залишилося дочекатись справедливого рішення", - зазначив координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, за даними журналістів "СтопКору" за час роботи у правоохоронних органах Олександр Мартинюк отримав та приватизував три службові квартири загальною площею у 232 квадратні метри. Такі факти з життя прокурора Тернопільської області раніше оприлюднив координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала.

"На відміну від непокірного заступника Генпрокурора Віталія Каська, який начебто приватизував одну квартиру і його тепер судять, прокурор Тернопільщини Мартинюк приватизував цілих три службові квартири.

У відділі внутрішньої безпеки "Стоп корупції" повідомили, що за часів прокурорства Мартинюка в Ізяславі йому виділили поза чергою службову квартиру, той одразу переоформив її на дружину. Коли був прокурором Шепетівки, відбулася та сама історія, але цього разу приватизував на маму. Загалом наприватизував на себе та членів родини 232 квадратні метри. Якщо ми хочемо, щоб суспільство довіряло прокуратурі, то таким держимордам у правоохоронних органах не місце", - зауважив Роман Бочкала.

Після розслідування ''СтопКору'' Генпрокуратура перевірить прокурора Тернопільщини Мартинюка
Після розслідування ''СтопКору'' Генпрокуратура перевірить прокурора Тернопільщини Мартинюка

Другие новости