ПоддержатьУкраїнська

Після смерті бойовиків Гіві та Мотороли їх батальйон "Спарта" на межі повного розвалу – Тимчук

StopCor
StopCor

StopCor

Після смерті бойовиків Гіві та Мотороли їх батальйон 'Спарта' на межі повного розвалу – Тимчук

Заснований убитими раніше терористами "ДНР" Гіві та Моторолою "легендарний" батальйон терористів "Спарта" швидко розпадається через серйозні втрати на фронті, опинившись перед перспективою повного розвалу.

Після смерті бойовиків Гіві та Мотороли їх батальйон ''Спарта'' на межі повного розвалу – Тимчук

Нардеп і координатор групи "ІС" Дмитро Тимчук повідомляє про різке скорочення матеріально-технічного забезпечення, а також про проблеми при комплектуванні особового складу.

За його даними, після смерті терористів Гіві та Мотороли командувати батальйоном був призначений Е. Волчков (позивний "Синок").

При цьому в ході боїв "Спарта" зазнає важких втрат, проте поповнювати убитих терористів просто нікому: на даний момент спостерігається важкий дефіцит кадрів – батальйон повинен бути укомплектований 500 бойовиками, проте на даний момент він налічує всього 285 осіб.

Великі проблеми є і в матеріально-технічному забезпеченні – терористи "Сомалі" скаржаться, що їх фінансують за принизливо залишковим принципом.

Після смерті бойовиків Гіві та Мотороли їх батальйон ''Спарта'' на межі повного розвалу – Тимчук

Раніше був затриманий терорист, який катував бійців сил АТО: найманець зізнався про кількість убитих ним мирних громадян.

Другие новости