ПоддержатьУкраїнська

Після звернення "Стоп корупції" у ГПУ відкрили кримінальне провадження на екс-керівництво КП "КМБТІ"

StopCor
StopCor

StopCor

Після звернення 'Стоп корупції' у ГПУ відкрили кримінальне провадження на екс-керівництво КП 'КМБТІ'

У ГПУ у результаті перевірки фактів корупційних дій з боку колишнього керівництва КП "КМБТІ" відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили у юридичному департаменті "Стоп корупції". Інформацію про порушення з боку очільників комунального підприємства, зокрема, Василя Сенчука, у відомство передали представники "Стоп корупції". За даними юридичного департаменту проекту, керівництво КП "КМБТІ" разом з керівниками КП АТП безпідставно провело оборудки з коштами за надання транспортних послуг на суму понад 8 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше юристи "Стоп корупції" звернулись до керівництва столичної адміністрації через численні факти зловживань службовим становищем та корупційні оборудки з боку колишнього керівника КП Київської міської ради "Київське міське бюро технічної інвентаризації" Василя Сенчука,однак вже понад 3 місяці наші звернення фактично ігноруються.

У зв'язку з цим"Стоп корупції" вкотре звертається до керівництва міста розібратись із масштабними зловживаннями колишнього керівництва КП "КМБТІ" та дати рух необхідним процедурам реагування

Другие новости