ПоддержатьУкраїнська

Після звернення "Стоп корупції" за екс-керівництво КП "КМБТІ" взялась Генпрокуратура

StopCor
StopCor

StopCor

Після звернення 'Стоп корупції' за екс-керівництво КП 'КМБТІ' взялась Генпрокуратура

ГПУ проводить перевірку фактів корупційних дій з боку колишнього керівництва КП "КМБТІ". Інформацію про порушення з боку очільників комунального підприємства, зокрема, екс-керівника Сенчука, у відомство передали представники "Стоп корупції". У результаті перевірки у ГПУ порушать кримінальне провадження.

Крім того, КМДА проводить фінансовий аудит діяльності підприємства. Його здійснює фін департамент Київської міської державної адміністрації. Під час аудиту виявлені численні факти зловживань службовим становищем, мільйонні збитки та махінації із використанням службових авто. У період 2010-1016 років керівництвом КП Київської міської ради "Київське міське бюро технічної інвентаризації" безпідставно перераховано КП «КМБТІ» коштів за надання транспортних послуг на суму понад 8 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше юристи "Стоп корупції" звернулись до керівництва столичної адміністрації та до правоохоронних органів Києва через численні факти зловживань службовим становищем та корупційні оборудки з боку колишнього керівника КП Київської міської ради "Київське міське бюро технічної інвентаризації" Сенчука В.В. Усі факти юристи проекту виклали у зверненні.

Другие новости