ПоддержатьУкраїнська

Погода в Україні на четвер, 9 лютого

StopCor
StopCor

StopCor

Погода в Україні на четвер, 9 лютого

У четвер в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. У східних областях та місцями в Криму висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -21...+3 градуси, удень -15...+6. Вітер змінних напрямків, переважно західних, північних, північно-східних і північно-західних, 1-7 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до -21...-11 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -15...-7. Вітер північний, західний і північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -10...-6 градусів, удень повітря прогріється до -7...-2. Вітер північний та північно-західний, 3-9 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові висока ймовірність дощу зі снігом. В Євпаторії, Красноперекопську – без опадів. Уночі температура повітря становитиме -4...+3 градуси. Денна коливатиметься від -1 до +6. Вітер північний та північно-західний, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде сніжна погода. Вночі до -20...-11 градусів, денна температура повітря становитиме -10...-4. Вітер північних і північно-західних напрямків, 2-6 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -18...-12 градусів, удень підвищиться до -10...-3. Вітер північний, північно-західний, західний, східний та північно-східний, 1-6 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -14, удень до -4 градусів. Вітер переважно північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -23...-12 градусів, удень – від -12 до -6. Вітер північний та північно-західний, 1-5 м/с.

Другие новости