ПоддержатьУкраїнська

В Україні очікуються сильні морози

StopCor
StopCor

StopCor

В Україні очікуються сильні морози

Наталка Діденко визначила, у яких областях України очікуються низькі температури повітря. За її словами, у чотирьох областях температура сягне -27 градусів.

Про це український синоптик написала на своїй сторінці у соцмережі.

Сьогодні, 8 лютого, Діденко зазначила, що у найближчу ніч переважна температура повітря в Україні буде -15-22 градуси. Однак, жителям Чернігова, Сум, Харкова та Луганська пощастило найменше. Їх очікує від -22 до -27 градусів місцями.

У Львові, Луцьку, Івано-Франківську та Тернополі стовпчики термометрів покажуть -10-18 градусів. Крім того, денна температура повітря переважно сягне -10-15 градусів.

"Уважно та обережно! На Закарпатті триває лавинна небезпека, заторні та льодохідні явища. Тут перегортайте періодично повідомлення служб з НС", – додала вона.

За словами синоптика, антициклон Еріка забезпечить безопадну та навіть сонячну погоду. Вона також підсумувала, що 10 лютого вночі Україну триматимуть сильні морози, вдень вони слабшатимуть.

"А на Стрітення вже буде явно тепліше", – підсумувала вона.

Як повідомлялось раніше, у NASA та NOAA підтвердили, що 2016 рік був найспекотнішим та представили відео, на якому показано зміни клімату на Землі впродовж останніх 100 років.

Другие новости