ПоддержатьУкраїнська

Поліцейські Харкова затримали збувача психотропів

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейські Харкова затримали збувача психотропів

Під час затримання зловмисник бризнув невідомою речовиною з балончика в бік поліцейських. Внаслідок події один з інспекторів патрульної поліції був доставлений до лікарні з хімічним опіком очей.

Поліцейські Харкова затримали збувача психотропів

У ході патрулювання співробітники Управління протидії наркозлочинності та Управління патрульної поліції виявили чоловіка, який щось ховав у землю та фотографував на мобільний телефон. Побачивши співробітників поліції, він почав тікати з місця події.

Під час переслідування правопорушник вчинив фізичний опір працівникам поліції та розпилив газовий балончик в їхній бік.

В ході поверхневого огляду 26-річного зловмисника поліцейські виявили 29 згортків з психотропною речовиною PVP.

Поліцейські Харкова затримали збувача психотропів

Чоловік зізнався, що тривалий час працює «закладчиком» на Інтернет-крамницю та збуває наркотичні речовини по Харкову шляхом «закладок».

З автомобіля зловмисника поліцейські вилучили ще 5 згортків з марихуаною, 9 згортків з психотропною речовиною PVP, мобільні телефони, банківські картки, на які він отримував гроші за виконану роботу.

В одному з мобільних телефонів правоохоронці виявили близько 50 фотографій місць закладок з наркотичними речовинами, які чоловік встиг розкласти. Поліцейські перевірили всі місця зазначених схованок та вилучили з них 50 закладок з речовиною, схожою на наркотичний засіб PVP та 30 закладок з речовиною, схожою на канабіс.

Поліцейські Харкова затримали збувача психотропів

За даним фактом слідчим Немишлянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідчим вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину. На даний час він затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Другие новости