ПоддержатьУкраїнська

Поліцейські повернули ізмаїльцю викрадений велосипед

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейські повернули ізмаїльцю викрадений велосипед

Потерпілий залишив двоколісний транспортний засіб у під’їзді багатоповерхівки, в якій проживає його знайомий. Пробувши всього кілька хвилин у гостях, чоловік незчувся, як велосипед щез.

Поліцейські повернули ізмаїльцю викрадений велосипед

Вжитими заходами співробітники поліції встановили, що до крадіжки причетний 32-річний мешканець міста, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабіж. Викрадене майно у нього вилучили та повернули власнику.

«За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження, фігурантові повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. За черговий майновий злочин йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк», - розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського відділу поліції Микола Стойнов.

Радимо людям не залишати велосипеди в під’їздах, загальних коридорах, тамбурах, будь-яких інших місцях із вільним доступом для сторонніх осіб. Щоб мінімізувати ризики, користуйтеся велозамками, краще кількома і різного типу.

         Ізмаїльський відділ поліції в Одеській області

 

Другие новости