ПоддержатьУкраїнська

Поліцейські Селидового протягом декількох годин затримали вбивцю 93-річної жінки

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейські Селидового протягом декількох годин затримали вбивцю 93-річної жінки

У місті Гірник зловмисниця побила пенсіонерку молотком по голові, спричинивши смертельні травми. Поліція викрила підозрювану, її притягують до кримінальної відповідальності.

Минулого вечора до Селидівського відділення поліції надійшло повідомлення від соціальної працівниці про те, що в приватному будинку вона виявила труп 93-річної жінки, за якою доглядала.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група та судово-медичний експерт. Під час огляду було встановлено, що літня жінка загинула насильницькою смертю.

У результаті оперативно-розшукових заходів оперативники встановили особу, причетну до тяжкого злочину. Нею виявилася 32-річна місцева мешканка. Поліцейські з’ясували, що через неприязні стосунки між фігуранткою та потерпілою виник конфлікт. Зловмисниця схопила молоток та декілька разів вдарила ним пенсіонерку. Від отриманих травм жінка померла.

Підозрювану затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачено від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Другие новости