ПоддержатьУкраїнська

Посадовця податкової на Київщині затримано під час одержання хабара

StopCor
StopCor

StopCor

Посадовця податкової на Київщині затримано під час одержання хабара

За процесуального керівництва прокуратури Київської області затримано начальника відділу одного з управлінь Державної податкової служби України в Київській області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, податківець вимагав у громадянки 15 тис грн неправомірної вигоди за зняття з реєстру податкової застави рухомого та нерухомого майна зареєстрованого на її покійного сина та заміну на оборотні активи.

Посадовця затримано співробітниками територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Київській області ДСР Нацполіції України під час одержання неправомірної вигоди.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

Другие новости