ПоддержатьУкраїнська

Працівники СБУ запобігли кровопролитним провокаціям на Майдані

StopCor
StopCor

StopCor

Працівники СБУ запобігли кровопролитним провокаціям на Майдані

Служба безпеки затримала контрактника з Одеси, який, закупивши зброю у терористів, мав намір відправити їх на Майдан до Києва для організації провокацій під час пам'ятних заходів 20-22 лютого.

Начальник апарату глави СБУ Олександр Ткачук розповів, що в одній з військових частин Одеси був затриманий військовослужбовець, який закупив партію зброї із зони проведення АТО і мав намір відправити її до Києва для організації збройних зіткнень під час заходів до річниці Революції Переваги.

Про це повідомляє видання Ліга.net. За словами Ткачука, чоловік купив 12 автоматів Калашникова і снайперську гвинтівку Драгунова, призначені нібито для якоїсь "Одеської народної республіки".

"Хоча його плани по зброї були грандіозними: він мав намір закуповувати зброю десятками одиниць", – зазначив Ткачук. При контрольній закупівлі злочинець був затриманий. Відео затримання й аудіозаписи допиту і переговорів затриманого співробітники СБУ виклали в Мережу.

Раніше повідомлялося про те, що на Закарпатті співробітники СБУ викрили злочинну схему легалізації російських громадян на території України шляхом фіктивного працевлаштування.

https://youtu.be/4LpDGbRMBvA

https://youtu.be/9yjysXY-2mY

https://youtu.be/6BARfLvzm6A

Другие новости