ПоддержатьУкраїнська

23 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

23 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У четвер в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни прогнозується сніжно-дощова погода. У південних областях та у Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -1...+6 градусів, удень +3...+15. Вітер змінних напрямків, переважно західних, північних, південно-західних, південних і північно-західних, 1-7 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до +1...+2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +5...+8. Вітер південний, західний та південно-західний, 4-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+5 градусів, удень повітря прогріється до +12...+15. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде без опадів. Уночі температура повітря складе +2...+6 градусів. Денна коливатиметься від +10 до +13. Вітер північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде дощова погода. Вночі до -1...+1 градуси, денна температура повітря становитиме +3...+6. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +4...+7 градусів, удень підніметься до +8...+11. Вітер західний, південний та південно-західний, 3-9 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні вночі очікується дощ, до ранку він закінчиться і більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +4, удень до +8 градусів. Вітер переважно південний та південно-західний, 1-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий мокрий сніг. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+3 градусів, удень – від +3 до +7. Вітер північний, західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

Другие новости