ПоддержатьУкраїнська

Працівники "Запоріжсталі"виступили проти блокади Донбасу

StopCor
StopCor

StopCor

Працівники 'Запоріжсталі'виступили проти блокади Донбасу

У середу, 22 лютого, трудовий колектив металургійного комбінату "Запоріжсталь" виступив проти блокади залізничного сполучення з Донбасом. Це підприємство входить до групи "Метінвест", яка належить олігарху Рінату Ахметову.

Як розповіли в прес-службі підприємства, працівники "Запоріжсталі" звернулися до мера Запоріжжя Володимира Буряка і депутатів міськради із закликом найшвидшим чином припинити блокаду залізничного сполучення з Донбасом.

"Металурги "Запоріжсталі" закликають міського голову і весь депутатський корпус міськради відреагувати на ситуацію, що склалася і прийняти всі можливі заходи для припинення блокування залізничного сполучення в Донбасі", – йдеться в зверненні.

Зазначається, що металурги стурбовані через надзвичайний стан в енергетиці України. Хвилюються, що почнуться віялові відключення. Це, у свою чергу, завдасть відчутного удару українській економіці – виробництво зупиниться, замовлення втратяться, зарплати будуть падати, також знизяться податкові відрахування.

Тим часом у Києві активісти мітингують за узаконення блокади ОРДЛО.

Нагадаємо, народний депутат України Володимир Парасюк вважає "агентами Кремля" усіх, хто виступає за припинення блокади Донбасу.

Другие новости