ПоддержатьУкраїнська

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху у Святошинському районі столиці

StopCor
StopCor

StopCor

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху у Святошинському районі столиці

Внаслідок інциденту постраждав власник квартири, якого наразі госпіталізовано до медичної установи. На місці працюють профільні служби.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у будинку на бульварі Академіка Вернадського пролунав вибух. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група територіального управління, карета швидкої медичної допомоги та рятувальники.

За попередньою інформацією вибух стався через витік газу. Внаслідок інциденту пошкоджено вікна квартири, а також вікна сусідніх помешкань. На момент події в приміщенні перебував власник квартири, який отримав травми різного ступеня тяжкості. Наразі чоловіка, 1956 року народження, медики госпіталізували до лікарні. На місці працюють співробітники поліції та профільні служби, які з’ясовують обставини та причини події. Інформація про інших постраждалих на даний час до поліції не надходила.

Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення чи інші події у Святошинському управлінні поліції. Після проведення першочергових слідчих дій їй буде надана правова кваліфікація. 

Відділ комунікації поліції Києва

Другие новости