ПоддержатьУкраїнська

Протидія COVID-19: Офіс Генпрокурора перерахував на потреби трьох лікарень понад 1,8 млн грн

StopCor
StopCor

StopCor

Протидія COVID-19: Офіс Генпрокурора перерахував на потреби трьох лікарень понад 1,8 млн грн

Працівники Офісу Генерального прокурора перерахували свій одноденний заробіток на боротьбу із поширенням коронавірусної інфекції в Україні. Таким чином у квітні вдалося зібрати понад 1,8 млн грн.

Закумульований фінансовий ресурс переданий медзакладам Тернопільської та Чернівецької областей. За запитом протиепідемічних штабів цих регіонів грошову допомогу для протидії COVID-19 одержали Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина», Монастириська центральна районна лікарня та Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня.

«Добровільна пожертва наших працівників дасть змогу підтримати зараз лікарні на Тернопільщині та Буковині, де одні із найбільших показників захворюваності. Кожен медзаклад одержав понад 600 тисяч гривень, які зможе витратити на потреби пацієнтів, медиків чи закупівлю необхідного обладнання. Офіс Генпрокурора на передовій боротьби з коронавірусом - ми йдемо в ногу з громадянським суспільством, яке надає посильну допомогу і, водночас, координуємо протидію злочинним зловживанням на епідемії», - заявила Генеральний прокурор Ірина Венедіктова.

Нагадаємо, в Офісі Генерального прокурора створено координаційний штаб для боротьби з розповсюдженням коронавірусу. Він здійснює профілактичні та протиепідемічні заходи в органах прокуратури та оптимізує роботу Офісу, регіональних та місцевих прокуратур в умовах карантину.

Другие новости