ПоддержатьУкраїнська

Синоптик попередила про дощову та вітряну погоду

StopCor
StopCor

StopCor

Синоптик попередила про дощову та вітряну погоду

Наталка Діденко попередила, що з середини тижня українців чекатиме зміна погоди. Так, в країну повернуться опади.

Про це український синоптик написала на своїй сторінці у соцмережі.

Синоптик спрогнозувала, що з 22 лютого по всій території країни буде волого. Також очікуються поривчасті вітри. На Полтавщині, в районі Дніпра та Кропивницького очікується дощ або мокрий сніг. Також тут буде хмарно.

Дощитиме на Миколаївщині, Запоріжжі, в Криму та на Донеччині. У Луганську та Харкові може пройти мокрий сніг. Незначні дощ та сніг пройдуть у Житомирі, Чернігові та Сумах. Діденко зауважила, що у найближчу ніч стовпчики термометрів покажуть 0+5, подекуди -1-3 градуси. Денна температура становитиме +2+7 градусів.

"Хмарно може бути й у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі, Ужгороді, Луцьку, Хмельницькому, Рівному, словом, на Заході України без особливих опадів, але хмарно", – додала вона.

За її словами, у західних областях температура повітря прогріється до +3+7 градусів. Так, на Закарпатті існує ризик сходження лавин.

"Далі в Україні триватиме потепління, але у супроводі опадів та поривчастого вітру. Типова така погода цього сезону", – підсумувала вона.

Як повідомлялось раніше, у NASA показали столітню зміну клімату за 20 секунд. На відео помаранчеві та червоні тони свідчить про більш високі температури, а сині відтінки показують холодні температури.

HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Другие новости