ПоддержатьУкраїнська

Смерть співробітника СБУ: двом особам повідомлено про підозру (ФОТО)

StopCor
StopCor

StopCor

Смерть співробітника СБУ: двом особам повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 5 двом особам повідомлено про підозру у розбійному нападі на співробітника СБУ та нанесення йому тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до настання смерті (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 121 КК України).

Смерть співробітника СБУ: двом особам повідомлено про підозру (ФОТО)

За даними слідства, 14 липня 2020 року приблизно о 23 годині 30 хвилин, перебуваючи на вул. Йорданській у м. Києві, підозрювані помітили потерпілого та напали на нього з метою заволодіння майном. Один із них завдав удар по голові, після чого заволоділи особистими речами потерпілого, а саме мобільними телефонами, банківською карткою, сумкою та документами, і зникли з місця скоєння злочину.

За результатами проведених комплексних заходів правоохоронці встановили та затримали осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявилися двоє чоловіків, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності: один з них наразі є обвинуваченим у кримінальному провадженні за фактом крадіжки, що перебуває на розгляді в суді, а інший раніше засуджений за умисне тяжке тілесне ушкодження.

У ході огляду за місцем проживання затриманих вилучено банківську картку потерпілого, його документи та сумку. Також встановлено особу, якій вони збули мобільні телефони загиблого. Крім того, у ході обстеження прилеглої до місця події території вилучено ймовірне знаряддя злочину.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Оболонського управління поліції ГУ Нацполіції в м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Другие новости