ПоддержатьУкраїнська

Спільник бойовиків, якого виправдав суд, знову зрадив Україну

StopCor
StopCor

StopCor

Спільник бойовиків, якого виправдав суд, знову зрадив Україну

Співробітники генеральної прокуратури України повідомили, що на Донеччині оправданий судом спільник бойовиків "ДНР" знову зрадив Україну.

Про це розповіли в прес-службі ГПУ.

Правоохоронці повідомили, що затриманий спільник підозрюється у зборі та передачі членам терористичної організації "ДНР" інформації щодо переміщення, дислокації військовослужбовців Збройних сил України.

"Раніше вказаний громадянин притягувався вже органами безпеки до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та перебував під вартою, проте у березні 2016 року колегією суддів Селидівського міського суду Донецької області був виправданий та звільнений з-під варти", – йдеться в повідомленні.

У відомстві розповіли, що наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 258-3 КК України.

Раніше повідомлялося, що співробітники державної прикордонної служби України затримали в пункті пропуску "Гоптівка" бойовика самопроголошених республік Донбасу.

Нагадуємо, на Луганщині в районі проведення антитерористичної операції інформатор незаконної організації "ЛНР" попався співробітникам СБУ. За вказівкою бойовиків чоловік слідкував за діями ЗСУ у Новоайдарському районі.

Другие новости