ПоддержатьУкраїнська

На Луганщині зловмисники намагалися привласнити особливо цінні землі

StopCor
StopCor

StopCor

На Луганщині зловмисники намагалися привласнити особливо цінні землі

Служба безпеки України попередила на Луганщині спробу розкрадання чиновниками майже 2 тисяч гектарів земель Національної академії аграрних наук України.

Про це розповіли в прес-службі СБУ.

"Зловмисники, використовуючи фальшиві документи, вивели з державної власності 1,9 тисячі гектарів сільгоспугідь Академії та оформили на осіб, які проживають на непідконтрольній Україні території Донецької області", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що дана ділянка відноситься до категорії особливо цінних земель сільськогосподарського призначення. Її вартість становить понад 50 мільйонів гривень.

У відомстві повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 364 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що оперативники управління захисту економіки Чернігівщини виявили, що посадові особи комунального підприємства Чернігова присвоїли більш як 33 мільйонів гривень державних субвенцій.

Нагадуємо, Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що правоохоронці викрили схему розкрадання бюджету чиновниками на загальну суму 280 мільйонів гривень.

Другие новости