ПоддержатьУкраїнська

Стали відомі подробиці вбивства столичного правозахисника

StopCor
StopCor

StopCor

Стали відомі подробиці вбивства столичного правозахисника

Учора вночі, 21 січня, в Дніпровському районі столиці невідомий застрелив 46-річного чоловіка. Особу вбитого встановлено, ним виявився правозахисник Валерій Рибальченко.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав адвокат Дмитро Абрамчук.

У зв'язку з убивством Рибальченка Абрамчук висловив співчуття його рідним і близьким, а також закликав правоохоронців в найкоротші терміни розслідувати цей злочин.

"Чи залишилися серед поліцейських професіонали після псевдореформи, які зможуть розкрити це вбивство?" - запитує адвокат.

Як відомо, в Дніпровському районі столиці невідомий застрелив 46-річного адвоката, від отриманого поранення потерпілий помер в лікарні. Кілер вистрілив правозахиснику в голову, коли той повертався додому. Правоохоронці розглядають кілька версій вбивства: банальне пограбування, особиста неприязнь або професійна діяльність адвоката. За даним фактом було відкрито відповідне кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. На місці злочину оперативниками було виявлено гільзу калібру 7,65 мм. Її вже відправили на експертизу. На просторах Мережі також було оприлюднено відео з місця злочину.

Другие новости