ПоддержатьУкраїнська

У лави "ЛНР" окупанти почали набирати людей з фізичними вадами

StopCor
StopCor

StopCor

У лави 'ЛНР' окупанти почали набирати людей з фізичними вадами

Російське командування на Донбасі бореться зі зниженням рівня укомплектованості особового складу окупаційних військ. Так, у деяких підрозділах "ЛНР" на військову службу почали набирати без проходження медичного огляду.

Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, у підрозділах так званого  2-го армійського корпусу (Луганськ) Збройних сил РФ триває дезертирство. Так, 21 січня семеро бойовиків зі складу 7 окремої мотострілецької бригади, що дислокується у Брянці, не з'явилися на місця служби та були оголошені у розшук.

Крім того, стало відомо, що бойовики масово відмовляються продовжувати терміни чинних контрактів, що призводить до некомплекту особового складу російсько-окупаційних військ. У зв'язку з цим командування 2 АК вживає ряд заходів. Так, військовослужбовцям заборонили звільнятися за будь-яких обставин, навіть за наявності грубих порушень контракту. Окрім того, була спрощена процедура приймання на військову службу.

Розвідка, зокрема, дізналася, що в окремих підрозділах 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) почали набирати військових, які не пройшли належного медогляду. У результаті, на військову службу уже прийняли людей з фізичними вадами, які не здатні виконувати бойові завдання у складних умовах.

Другие новости