ПоддержатьУкраїнська

Стали відомі викривальні факти з біографії судді "тернопільських прокурорів"

StopCor
StopCor

StopCor

Стали відомі викривальні факти з біографії судді 'тернопільських прокурорів'

Суддя Хмельницького міськрайонного суду Трембач, який веде справу прокурорів-хабарників Івана Антюка та Віталія Сідорова, брав "винагороду" за судові рішення та проводив махінації з елітною нерухомістю.

Такі факти з біографії Трембача на своїй сторінці у соцмережі оприлюднив голова Хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.

"Суддя Трембач мені прекрасно відомий… А найцікавіше – я йому відомий набагато більше, і він мене знає давно, хоч і заочно – адже це саме через нього "вирішували питання", як за хабар допомогти уникнути покарання С.В.Войтюку, який наразі теж є підсудним… Мало того, ще й розглядали варіант, як би це зробити, щоб сторону обвинувачення, тобто мене, самого зробити підсудним… Не вийшло, пане Трембач, так? Але наш суддя дещо несповна розуму – тримає вдома копії справ, за якими через нього йшло втручання в хід цих справ, звичайно за неправомірну винагороду. Так що якби правоохоронці дотумкали до нього навідатись – знайшли б багато цікавих документів (адресу реального проживання можу підказати).

Та й це ще не все. Суддя примудрився віджати квартиру колишньої дружини. В якій наразі проживає. Через суд, звичайно, а як же… Потім цю квартиру він "продав" своїй коханці. Квартиру з ремонтом та побутовою технікою, в центрі міста, площею 102,3 кв. метри "продав"…. За 100 000 грн (а купувалася ця квартира ще без ремонту за 311663,00 грн)… Пане Трембач, пропоную 200000 грн, офігенний ґешефт буде – подвійна вартість, підзаробите … По цій веселій схемі тепер сам Трембач є відповідачем – колишня дружина вимагає скасувати цю шахрайську угоду та повернути житло (ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання недійсним договору купівлі-продажу квартири від листопада 2016 року).

Але й це ще квіточки. Він, ввійшовши у раж, намагається віджати квартиру в сина колишньої дружини (не його сина, зауважте), а ще будинок колишньої тещі в елітному приватному районі. Молодець! Рейдер в мантії… Ще й з гумором пан – так підколоти колишню дружину та тещу… Я б не додумався.

Так що ми маємо за фактом? Хабарників судить хабарник… Що там було стосовно "ворон ворону око не виклює"? Пропоную зацікавленим журналістам та правоохоронцям зробити гарне розслідування – матеріалів та свідків вистачить. Тут хоч сюжет на ТБ, хоч кримінальну справу організовуй – не помилишся. Та й голові суду, пані Бацуці, не завадило б прискіпливіше кинути керівним оком на такого одіозного підлеглого. Ми зі свого боку посприяємо всім зацікавленим сторонам, аби тільки цікавість ця була спрямована на досягнення справедливості. Ну і продовжуємо слідкувати за ситуацією", – розповів голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2016 року детективи Антикорупційного бюро спільно зі співробітниками СБУ та Національної поліції провели спецоперацію, під час якої було здійснено близько 40 обшуків. За результатами цієї операції було порушено кримінальне провадження щодо трьох посадовців прокуратури за фактом вимагання неправомірної вигоди (хабара).

Другие новости