ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" отримав нових партнерів для боротьби з корупцією

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' отримав нових партнерів для боротьби з корупцією

Активісти ГО «Стоп корупції» підписали меморандум про співпрацю з ГО «Інститут розвитку громад». Організацію очолює Міла Федоренко. Офіс ГО знаходиться в Обухові на Київщині. 

''СтопКор'' отримав нових партнерів для боротьби з корупцією

«Ми об’єднали зусилля для систематичної боротьби із корупцією. У наших планах викривати злочинні схеми загальноукраїнського масштабу та випадки хабарництва, зокрема, в Обухові Київської області. Наші нові партнери володіють ситуацією у місті, знають, хто стоїть за схемами й махінаціями,  готові разом викривати зловмисників та добиватись для них покарання у відповідності до чинного законодавства», – зазначили представники «Стоп корупції».

''СтопКор'' отримав нових партнерів для боротьби з корупцією

По закінченню офіційної частини підписання меморандуму представники обох організацій зіграли у футбол. Гра закінчилась «дружньою нічиєю».

Громадська організація «Стоп корупції» – проект, який поєднує розслідувальну журналістику з фаховою підтримкою правників і громадських активістів. Організацію було засновано наприкінці 2014 року в Києві, проте з часом діяльність розповсюдилася по усій країні. Наразі нараховується понад 30 відокремлених осередків та проводиться ефективна співпраця з низкою вітчизняних та міжнародних партнерських і донорських об’єднань.

''СтопКор'' отримав нових партнерів для боротьби з корупцією

Другие новости