ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" показав, хто з українських можновладців стоїть за "Українською бронетехнікою"

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' показав, хто з українських можновладців стоїть за 'Українською бронетехнікою'

У цьому випуску "СтопКор" показав, як фірмі-виробнику пластикової тари вдалось виграти тендер в Міністерства оборони на виготовлення та постачання бронемашин для українських армійців.

Журналісти навідались на потужності компанії, яка випускає "Варту", і серед білого дня стали заручниками працівників цеху.

З'ясувалось, виробник "Укрбронетехніка" замовляє двигуни в Росії, а шасі на авто виробництва Білорусі. "Варта" не проходила жодних випробувань на лінії вогню, розробники обмежились розрахунками в тилу.

Журналістка поспілкувалася з іншими виробниками українських машин, в арсеналі яких виробничі потужності, запчастини не від країни-агресора, штат фахівців та випробування броньовиків "у полях". Головна перепона, яку не вдалось подолати компанії – бюрократичні перепони.

"СтопКор" показав, хто з українських можновладців стоїть за "Українською бронетехнікою" та як компанії вдалось перемогти у тендері Міноборони. Окрім того, журналісти отримали унікальні свідчення від учасника АТО, який бачив, як в умовах війни "Варта" розсипається на запчастини.

https://youtu.be/53Vj8kQHJIs

Другие новости