ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" попередив киян про небезпечних перевізників у столиці

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' попередив киян про небезпечних перевізників у столиці

Компанія «Обухів транс» не застраховує пасажирів та не видає квитки під час поїздки. У випадку аварійних ситуацій перевізник не компенсує витрати на лікування та матеріальну шкоду пасажирам. Про це у рамках перевірки роботи маршрутників на автостанції Видубичі киян повідомляють активісти «Стоп корупції».

Додамо, що раніше до «Стоп корупції» почали звертатись бійці АТО, яких водії компанії «Обухів транс» відмовляються перевозити на пільгових умовах та буквально викидають з маршруток.

''СтопКор'' попередив киян про небезпечних перевізників у столиці

«Представники «СтопКору» спільно з працівниками «Укртрансбезпеки» та поліцією на автостанції Видубичі у Києві, куди прибувають рейсові автобуси «Обухів транс», не отримали документів, що підтверджують право  на перевезення пасажирів за маршрутом. Водії маршруту почали масово тікати від перевіряльників.

Натомість активісти та фахівці виявили низку порушень:

  1. Незадекларований під час конкурсу автотранспорт компанії  курсує за маршрутом Обухів-Київ.
  2. Пасажирам не видаються квитки, а отже компанія ухиляється від оподаткування, не декларуючи реальну дохідність.
  3. ПАСАЖИРИ НЕ ЗАСТРАХОВАНІ!!!
  4. ''СтопКор'' попередив киян про небезпечних перевізників у столиці

    Під час поїздок у транспорті «Обухів транс» відсутні страхові поліси на пасажирів. А це – злочин! Бо у разі аварії усі витрати на лікування лягають на плечі самих пасажирів, а не перевізника, який би мав відповідати за безпеку Вашого життя!

    Компанія-перевізник та страхова не компенсують ні копійчини необачливим пасажирам, які довірились ТОВ «Обухів транс»!», – попереджають киян активісти «Стоп корупції».

    Зазначимо, що активісти «Стоп корупції» у рамках усного меморандуму про співпрацю регулярно проводять спільні рейди з «Укртрансбезпекою».

    ''СтопКор'' попередив киян про небезпечних перевізників у столиці

    Другие новости