ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" викрив черговий факт корупції у Держпродспоживслужбі Хмельниччини

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' викрив черговий факт корупції у Держпродспоживслужбі Хмельниччини

Активісти хмельницького осередку "Стоп корупції" дізнались про факт підробки документів у Маківській державній лікарні ветеринарної медицини. Про це представників проекту повідомив виконувач обов'язків начальника управління Держпродспоживслужби у Дунаєвському районі.

"У керівництва служби у Дунаєвському районі у результаті перевірки виникла підозра у підробці документів, а саме заяви про розрахунок працівника Маківської ДЛВМ. З'ясувалось, що особа здійснила виїзд закордон задовго до того, як попросила розрахунок. Наразі ще потрібно встановити, які суму збитків нанесено державі у процесі такої "роботи".

За нашими спостереженнями, факти махінацій та зловживань у структурних підрозділах Держпродспоживслужби набувають системного характеру. І в нас виникає багато запитань щодо ефективності роботи керівника служби Грушка", – розповів деталі справи голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.

Нагадаємо, раніше активісти проекту встановили, що працівник у Дунаєвському підрозділі служби перебував півроку на заробітках закордоном, але  продовжував отримувати зарплату в Україні. Своїми діями чиновник завдав державі збитків на 20 тисяч гривень.

Другие новости