ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" зафіксував вантажівки з піском на нелегальній точці видобутку на озері Тягле у Києві

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' зафіксував вантажівки з піском на нелегальній точці видобутку на озері Тягле у Києві

Активісти "Стоп корупції" у процесі моніторингу діяльності нелегальних точок з видобутку піску у Києві зафіксували вантажівки на озері Тягле у Дарницькому районі столиці. Подробиці з місця повідомили представники проекту.

"На дальній точці на озері Тягле машина завантажувалась піском. Завбачивши нас, водій одразу скинув товар. Ми навіть не встигли під'їхати до нього. Ми викликали на місце поліцію. А поки чекали на правоохоронців, встановили намет", – розповіли активісти "Стоп корупції".

''СтопКор'' зафіксував вантажівки з піском на нелегальній точці видобутку на озері Тягле у Києві

Наразі усю інформацію про діяльність піщаної точки з'ясовують юристи проекту.

"Відомо, що у так званих власників, які орудують на Тяглому, немає навіть документів на розчистку території, під виглядом якої часто працюють піщані браконьєри. Однак ми встановили, що на об'єкті господарює уже відоме нам ТОВ "Альянс Будівельників України", ця фірма займається незаконним видобутком у Шпитьках. Ми уже готуємо повідомлення про злочин і розраховуємо, що у найближчі дні за фактом протиправного бізнесу правоохоронці відкриють кримінальне провадження, а техніку, яку пускали в дію у своїй роботі копачі, арештують", – розповіли у юридичному відділі "Стоп корупції".

Другие новости