ПоддержатьУкраїнська

Стрєлков оприлюднив пункти "передвиборчої програми": смертна кара та референдуми

StopCor
StopCor

StopCor

Стрєлков оприлюднив пункти 'передвиборчої програми': смертна кара та референдуми

Колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Стрєлков опублікував перші положення своєї майбутньої програми "на виборах глави Новоросії". Серед пунктів є навіть смертна кара під особистим керівництвом.

Опубліковану програму Стрєлкова вже поширили його соратники в соціальних мережах.

Поки Стрєлков оприлюднив тільки 5 пунктів документа. Першим з них є скасування всіх прикордонно-митних пунктів на "російсько-новоросійському" кордоні, а також між "ЛНР" і "ДНР" (2 пункт програми). "Республіки" згідно із його поглядом на ситуацію будуть об'єднані в "Новоросію". При цьому не виключається, що Україна також увійде до її складу, а якщо не вся, то її значна східно-південна частина - точно. І всі прикордонні й митні "служби" нинішнього "ополчення" базуватимуться на кордонах нинішньої України з Молдовою і Румунією і так далі (3 пункт програми).

"Посилення покарань за торгівлю наркотиками до смертної кари включно з розглядом справ такого роду в особливому прискореному порядку військовим судом (склад суду призначається особисто главою республіки, всю відповідальність за його діяльність несе особисто глава республіки)", - йдеться в пункті під номером 4.

Найбільший за текстовим пункт №5 регулює вибори "глави держави Новоросія". Останній обирається на термін 4 роки з можливістю переобрання терміном на 2 роки згідно з результатами народного референдуму. Повторне обрання неможливе.

"Законодавчо встановлюється положення, що на наступних виборах Глави держави одночасно проводиться плебісцит по оцінці діяльності попереднього на зазначеному посту за 4 варіантами: "незадовільно","задовільно", "позитивно". У разі, якщо понад половина тих, хто проголосувавши оцінить управління як "незадовільне", наступний глава та орган законодавчої влади негайно створюють спеціальну комісію з організації розслідування діяльності голови, підсумком роботи якої повинен стати відкритий судовий процес за участю спеціально обраних присяжних засідателів, за якими закріплюється право остаточного вердикту "винен" або"не винен", - йдеться тексті програми.

Якщо менше ¼ учасників референдуму оцінять роботу попереднього "глави держави" на "позитивно", він більше не зможе займати ніяку "державну" посаду. До того, як будуть озвучені результати плебісциту, "главі" не можна буде залишити територію "держави". І за виконання всіх позицій цього 5-го пункту повинна відповідати "парламентська спецкомісія".

Нагадаємо, екс-"міністр оборони ДНР" Ігор Стрєлков розповів, як можна позбутися від української кризи. Він запропонував план, при дотриманні якого, Україна, Росія і Новоросія перетворяться в "Єдину Союзну державу".

Другие новости

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Журналисты СтопКора приехали к заместителю командующего Нацгвардии Билоусу, чтобы спросить о скандальном приобретении формы для НГУ и его декларации.