ПоддержатьУкраїнська

Травма голови та струс мозку: у столиці дебошир побив поліцейську

StopCor
StopCor

StopCor

Травма голови та струс мозку: у столиці дебошир побив поліцейську

У столиці 49-річний киянин вчинив напад на співробітника патрульної поліції. Потерпілу доправили до медичного закладу з травмою голови та струсом мозку. Про це у п'ятницю, 4 грудня, повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає "ТСН".

 Фото: УП

Так, екіпаж патрульних поліцейських прибув на виклик на вулицю Йорданську. Мешканка повідомила про те, що у під'їзді невідомий чоловік стукає у двері та кричить.

"У коридорі правоохоронці виявили незнайомця, який намагався втекти. Водночас чоловік штовхнув поліцейського та вдарив його напарницю. Потерпілу з травмою голови госпіталізували до медичного закладу", - йдеться в повідомленні.

Для з'ясування обставин чоловіка доправили до Оболонського управління поліції. Там він розповів, що приходив до товариша, з яким разом вживали алкогольні напої.

Правопорушника затримано. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

 Фото: Нацполіція

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Дніпрі пограбували тубдиспансер.

Другие новости