ПоддержатьУкраїнська

"Це терористичний акт", – Геращенко розповів, хто стоїть за вибухом автомобіля в Києві

StopCor
StopCor

StopCor

'Це терористичний акт', – Геращенко розповів, хто стоїть за вибухом автомобіля в Києві

Антон Геращенко назвав вибух автомобіля в Києві, в якому загинув начальник спецназу Головного розвідувального управління Міноборони України Максим Шаповал, терактом, організованим Росією.

Народний депутат України Антон Геращенко прокоментував трагедію, що сталася сьогодні в Києві, порівнявши її з замахом на себе, вбивством Павла Шеремета і полковника Олександра Хараберюша, повідомляє "УНІАН".

Про це Геращенко заявив сьогодні в інтерв'ю журналістам одного з українських телеканалів. Нардеп розповів, що виконавці вбивств можуть бути різними, але організатор у них один. За його словами, на території Росії вже давно діє центр, головним завданням якого є організація терактів і вбивств ключових осіб, причетних до оборони України від російської агресії.

"Я можу підтвердити, що це дійсно співробітник Головного управління розвідки Міноборони, який займався протидією російської агресії. Так що це терористичний акт, можливо, це акт відплати, і ті, хто робили замах, прекрасно знали, що ця людина є важливим співробітником в справі забезпечення оборони й безпеки України ", – пояснив Геращенко.

За його словами, в даний час співробітники поліції проводять збір свідчень та доказів, вивчають записи з відеокамер і залишки автомобіля, щоб визначити тип вибухового пристрою.

Нагадаємо, сьогодні в столиці прогримів вибух автомобіля, в результаті якого загинула одна людина і двоє отримали поранення. Пізніше стало відомо, що загиблим виявився керівник спецназу Головного управління розвідки Міноборони України.

Другие новости