ПоддержатьУкраїнська

Заступник міністра економічного розвитку знайшов "зраду" в закупівлях Дніпропетровської ОДА

StopCor
StopCor

StopCor

Заступник міністра економічного розвитку знайшов 'зраду' в закупівлях Дніпропетровської ОДА

Максим Нефьодов, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, у своєму Facebook прокоментував дивну поведінку чиновників з управління капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Він розповів, що в квітні цього року управління оголосило тендер на капітальний ремонт школи в Криничанському районі на суму 17 млн грн.

Сім компаній подали пропозиції, пройшов аукціон – і тут почалися для одного з учасників чудеса і поневіряння, – повідомляє Нефьодов.

Заступник міністра економічного розвитку знайшов ''зраду'' в закупівлях Дніпропетровської ОДА

– Тендерну пропозицію ТОВ "СК" Бізнесбудмонтаж "замовник відхилив через те, що в реченні учасника відсутні додатки до аналогічних договорів. Учасник не був згоден з цим рішенням і звернувся зі скаргою в АМКУ. Після розгляду даної скарги АМКУ ухвалив зобов'язати замовника скасувати відхилення пропозиції учасника.

Які ж подальші дії нашого замовника? Знову дискваліфікувати цю ж компанію з формулюванням "відсутні додатки до аналогічних договорів – додатки є невіддільною  частиною договору". Цей циклічний процес продовжився і в коментарях на Фейсбуці – замовник вважає, що без додатків невідомо, чи були аналогічні договори таки аналогічними. АМКУ наполягає, що якщо не сказано прямо – давайте додатки – то можна і не давати. Ось така історія …

Нагадаємо, Нефьодов вже не вперше звертає увагу на тендери в Дніпропетровській області.

Другие новости