ПоддержатьУкраїнська

Ця людина викопає з могили своїх дітей і з'їсть їх – російський актор про Прілєпіна

StopCor
StopCor

StopCor

Ця людина викопає з могили своїх дітей і з'їсть їх – російський актор про Прілєпіна

Російський актор Анатолій Пашинін, який з самого початку протистояння відкрито підтримував Україну і засуджував російську агресію на Донбасі, заявив, що, на жаль, за дії таких "русскомірцев", як письменник-сепаратист Захар Прілєпін, доведеться відповідати його дітям.

Протягом останніх трьох років Пашинін живе в Україні, підтримує бійців ЗСУ. Актор заявляє, було б нерозумно сподіватися, що ті його співвітчизники, які виїхали з Росії, не повернуться назад і не помстяться таким ватникам, як Прілєпін, якого важко назвати письменником. Про це пише "Діалог. UA".

У коментарі "Гордону" Пашинін заявив, що Прілєпіна чекає незавидний кінець. "Прілєпін буде повішений в сталевому нашийнику. Нехай здохне тварюка. Що тут ще можна сказати? Невже він думає, що люди, які втекли з Москви, щоб хоч якось допомогти своїй батьківщині, не повернуться назад? Ні, ми повернемося. У нас є російське громадянство. І Прілєпін відповість за свої дії ", – зазначає актор, додаючи, що, на жаль, в подібних випадках за дії своїх батьків завжди доводиться відповідати їхнім дітям.

Окрім того, актор не розуміє, чому раптом Прілєпіна все стали називати письменником. "Напевно, вони ніколи не читали Тургенєва або Бодлера, тому такого, як Прілєпін, і вважають письменником. Мені дуже шкода дітей Прілєпіна, я вважаю, що такі тварюки, як він, не повинні ні розмножуватися, ні плодитися. Прілєпін повинен бути знищений. Думаю, через деякий час ця людина викопає з могили своїх дітей і з'їсть їх. А я буду на це дивитися. Ось і все ", – підкреслив Пашинін, даючи зрозуміти, що у таких, як письменник-сепаратист, насправді немає нічого святого.

Нагадаємо, Захар Прілєпін спочатку прийняв сторону терористів "ДНР/ЛНР", здійснюючи систематичні наїзди в "республіки". Прілєпін не так давно зізнався, що він став одним із заступників "командира" і тепер у терористичній "ДНР" він буде працювати з особовим складом "армії бойовиків".

Крім того, Прілєпін не приховував, що для перемоги над Україною "путінцям" треба знищити українських дітей і очистити, таким чином, націю.

Другие новости