ПоддержатьУкраїнська

У Брянці спецслужби "ЛНР" приховують втрати серед найманців з РФ

StopCor
StopCor

StopCor

У Брянці спецслужби 'ЛНР' приховують втрати серед найманців з РФ

Співробітники міністерства державної безпеки бойовиків "Луганської народної республіки" почали в Брянці заходи з попередження витоку інформації про втрати у підрозділах РФ.

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"З метою недопущення оприлюднення в ЗМІ та поширення інформації щодо реальної кількості втрат особового складу в 7 окремій мотострілецькій бригаді (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, співробітниками т.зв. МДБ "ЛНР" вживаються заходи з попередження витоку даної інформації від посадових осіб військових підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Розвідники розповіли, що особлива увага приділяється порядку організації доставки вбитих та поранених військових РФ до шпиталів та моргів на Донбасі. Російське військове командування почало комплекс заходів для попередження можливого витоку інформації.

Раніше повідомлялося, що командир підрозділу ЗС РФ та двоє найманців під час перевірки позицій застрелили одного та поранили другого бойовика, які були на посту п'яні та відкрили по них вогонь.

Нагадуємо, так звані "гуманітарні конвої", які Росія відправляє на Донбас, не повертаються назад порожніми. Українська розвідка дізналася, що їх використовують для вивезення з регіону на територію РФ вбитих російських військовослужбовців.

Другие новости