ПоддержатьУкраїнська

У Чернігові злочинець кинув гранату в поліцейських

StopCor
StopCor

StopCor

У Чернігові злочинець кинув гранату в поліцейських

У Чернігові зловмисник кинув гранату в поліцейських і спецпризначенців, які штурмували його квартиру. До цього злочинець скоїв збройний напад на один з місцевих ломбардів.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

Повідомляється, що в результаті штурму було поранено двох правоохоронців. Зокрема, поранений 38-річний майор поліції, а також спецпризначенець, який отримав поранення живота в результаті вибуху гранати. Грабіжника все ж вдалося затримати, він також був поранений.

Серед іншого Князєв зазначив, що 24 лютого затриманий злочинець мав намір пограбувати ломбард, при цьому вистрілив з автомата з глушником в повітря і по працівнику ломбарду, в результаті чого останній отримав вогнепальне поранення голови. Сам злочинець нічого не викрав і просто втік з місця злочину. На місці події правоохоронці виявили 22 гільзи від патронів калібру 5, 45 мм.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 27 лютого у Львові стріляли по пологовому будинку. Злочинцем виявився 24-річний місцевий житель. У нього було вилучено пневматичний пістолет і кулі до нього. На поточний момент поліція встановлює мотиви злочину і вирішує питання про відкриття відповідного кримінального провадження.

Другие новости