ПоддержатьУкраїнська

У Дніпрі розповіли про ситуацію з пораненими бійцями ЗСУ

StopCor
StopCor

StopCor

У Дніпрі розповіли про ситуацію з пораненими бійцями ЗСУ

Напередодні, 24 січня, з фронту у лікарню Дніпра доставили хворих та тяжко поранених бійців АТО. Їх точну кількість не називають.

Про евакуйованих розповіла радниця голови Дніпропетровської ОДА, волонтер Тетяна Губа.

Губа подякувала військовим медикам, які передали "естафету" цивільним лікарям у Дніпрі. За її словами, поранених бійців вистачає на всіх секторах на Донбасі. Їх цього разу доправляли у лікарні і залізницею, і вертольотами.

"24.01.17 відбулася евакуація із 3- х секторів хворих, травмованих і поранених Сонечок за трьома схемами евакуації: наша швидка медицини катастроф терміново прийняла пораненого Захисника (під час обстрілу) у 66- го мобільного госпіталю на блокпосту на в'їзді в Дніпропетровську область. Прийняли два військових вертольоти (один хворий в одному, декілька хворих в іншому). Залізничним транспортом доставлені: 1 поранений і декілька хворих", - повідомила Губа.

За офіційними даними зі штабу АТО, за минулу добу, 24 січня, на фронті був поранений лише один військовий ЗСУ.

Нагадаємо, не припиняються інтенсивні вогневі атаки незаконних збройних формувань на Світлодарській дузі. Сили АТО, що займають тут позиції, на днях змушені були їм виписати добру "порцію вогневого заспокійливого".

Другие новости