ПоддержатьУкраїнська

У штабі АТО повідомили про втрати серед військових

StopCor
StopCor

StopCor

У штабі АТО повідомили про втрати серед військових

Кількість ворожих обстрілів за минулу добу 24 січня зросла до 55. Бої не припинялись по всій лінії фронту, в результаті чого було поранено одного військового із ЗСУ. Традиційно бойовики використовують заборонені міномети та артилерію, на окремих ділянках активно працювали снайпери терористів.

Новину повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Загалом, за минулу добу відбулося 55 обстрілів. Одного військового ЗСУ поранено, але де саме, у штабі не уточнили. Так само зараз немає жодних даних про стан бійця.

За даними штабу АТО, напруженою ситуація була в районі Маріуполя. Тут НЗФ обстрілювали українські позиції з гранатометів та стрілецької зброї, по Широкиному, Гнутовому та Лебединському "працювали" снайпери.

"На Луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії та 120 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Новозванівку та Троїцьке. З 82 міліметрових мінометів обстріляли Богуславське. По Троїцькому також вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї", - повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Тим часом на Донеччині бойовики "ДНР" зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Невельське, з 82 міліметрових мінометів Авдіївку, з гранатометів та стрілецької зброї – Луганське, Зайцеве, Кам'янку та Авдіївку.

Нагадаємо, за даними військових, бойові дії на Світлодарській дузі не припиняються ні на мить. Лише за минулий тиждень ЗСУ затримали у цьому районі кілька ДРГ бойовиків.

Другие новости