ПоддержатьУкраїнська

У "ДНР" приховують реальне число вбитих бойовиків

StopCor
StopCor

StopCor

У 'ДНР' приховують реальне число вбитих бойовиків

Внаслідок великих втрат командування незаконних збройних формувань Донбасу розпорядилось оформлювати загиблих як постраждалих через нещасні випадки.

Про це повідомили у Головному розвідувальному управлінні МО (ГУР).

В ГУР відзначили збільшення втрат російських підрозділів 2 АК (ЛУГАНСЬК). Там повідомили, що задля розміщення своїх вбитих і постраждалих в результаті бойових дій з військами ЗСУ керівництво шостого окремого мотострілецького полку (КАДІЇВКА) 2 АК попросило командування корпусу допомогти з розгортанням чергового шпиталю на базі відомчої лікарні шахти імені Менжинського. Але, як стверджують в розвідці, командування окупантів у цьому їм відмовило, посилаючись на факт зменшення грошового забезпечення з боку РФ.

Так, бойовикам вказаних підрозділів запропонували доправляти вбитих і поранених до ближніх цивільних медзакладів, зазначають в ГУР. Командуванням 2 АК наказано приховувати втрати через оформлення поранених та вбитих як постраждалих в результаті нещасних випадків, інформують розвідники, додавши, що це стало причиною обурення бойовиків і збільшення охочих звільнитись.

Раніше в ГУР повідомляли про заборону окупаційним командуванням виїзду російських військових з Донбасу в Російську Федерацію через невкомплектованість і дезертирство у підрозділах.

Нагадаємо, на Донбасі серед місцевих сепаратистів зростає невдоволення військовими з РФ, яке все частіше переростає у збройні сутички та вбивства. Цей опір може вилитися у повстання окремих підрозділів місцевих бойовиків.

Другие новости