ПоддержатьУкраїнська

У ФБР повідомили про мільйонні рахунки екс-регіонала Єфремова

StopCor
StopCor

StopCor

У ФБР повідомили про мільйонні рахунки екс-регіонала Єфремова

Генпрокуратура України отримала від колег із ФБР інформацію про екс-регіонала Олександра Єфремова. Відповідно до неї, Єфремов має на рахунках в іноземних компаніях мільйони, переказані ним під час керівництва Луганською ОДА.

Новину повідомляє "Преса України".

Інформація про це була отримана Генпрокуратурою України від Федерального бюро розслідувань США в рамках міжнародного співробітництва, повідомляється в тексті постанови Печерського райсуду Києва.

Перерахування коштів здійснювалось через "Укркомунбанк", формальним власником якого був один із заступників Єфремова. У той же час, як повідомляли ЗМІ, контроль над банком належав Єфремову.

У тексті постанови також зазначено, що Єфремов сприяв створенню і діяльності терористичної організації "ЛНР", також в цьому підозрюється його близьке оточення.

Для подальшого розслідування справи суд надав слідству дозвіл на доступ до документів, пов'язаних з "Укркомунбанком".

Як відомо, раніше суд задовольнив клопотання сторони звинувачення про продовження терміну утримання екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до 28 квітня 2017 року.

Нагадаємо, 16 січня парламентська фракція "Опозиційний блок" виступила із заявою, в якій вимагає, щоб суд над Олександром Єфремовим проходив в Києві, а засідання було відкритим.

Другие новости